Abdellah Chourkat.png

Opleiding: ICT -  (ICT Beheer)
Periode: september 2017 – januari 2018
Type stage: Development Stage 

 

Op maandag 4 september 2017 begon ik bij Basic Orange als stagiair support medewerker/ICT Beheer. Het was een hele leuke en leerzame periode. Ik ben begonnen met weinig kennis maar door behulpzame collega's heb ik een heleboel nieuwe dingen geleerd. De begeleiding die ik heb gekregen van mijn stagebegeleider vond ik super goed. Ik heb een aantal (communicatie) tips van mijn stagebegeleider gehad die ik in het dagelijkse leven ook goed kan gebruiken.

Het fijnste aan mijn stage bij Basic Orange vond ik dat je als stagiair ook beschouwd wordt als werknemer/ Teamgenoot. Dit heeft gezorgd voor een leuke en gezellige werksfeer en gaf me het gevoel dat ik een goede bijdrage leverde aan het team. Bovendien heb ik geleerd hoe het is om in een echt bedrijf met grote klanten te werken. Dit was vrij nieuw voor mij omdat ik hiervoor nog nooit andere banen dan kleine bijbaantjes had gehad.

Tijdens de pauze hadden we altijd lekkere lunch daarna kon je bij de pooltafel, tafelvoetbal of de pingpongtafel even ontspannen. (Ik versloeg ze als stagiair iedere pauze weer... haha.)